vrijdag 4 januari 2013

Web2work neemt activiteiten benedICT Services over

logo_benedict_1


Eind december 2012 hebben web2work en benedICT Services te Almelo overeenstemming bereikt over de overname van de Office 365 activiteiten van benedICT Services. De activiteiten van benedICT Services worden vanaf 2 januari ongewijzigd voortgezet door web2work. Web2work is voornemens deze dienstverlening verder uit te breiden.

BenedICT Services heeft veel ervaring met het ontwikkelen van Sharepoint portalen voor onder andere documentbeheer, contractbeheer, projectbeheer en intranetoplossingen. Deze portalen worden opgezet binnen de Office 365 omgeving van Microsoft of op bij de klant geïnstalleerde SharePoint omgevingen. Daarnaast richt zij zich op de implementatie van Office 365 omgevingen, waaronder e-mail, SharePoint online en Lync unified messaging.

Web2work bestaat uit 18 enthousiaste medewerkers met veel technische kennis en maakt deel uit van een groep gerenommeerde IT bedrijven onder de naam ODIN Groep. Web2work heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen en implementeren van websites, intranetten, portalen en maatwerk webapplicaties. Web2work realiseert deze oplossingen op standaardplatformen en met behulp van standaardbouwstenen.

In de onderwijsmarkt is Office 365 bezig aan een indrukwekkende opmars. Ook voor bedrijven biedt het vele mogelijkheden om de werkprocessen te verbeteren en kosten te besparen. Web2work is blij met deze overname, omdat het haar in staat stelt haar klanten optimaal te ondersteunen bij de inrichtingsvraagstukken rondom Office 365 en SharePoint.

Naast voorzetting en uitbouw van de bestaande dienstverlening van benedICT Services streeft web2work naar integratie van haar eigen web- en intranet oplossingen met de Office 365 omgeving van Microsoft. Dat maakt toepassingen mogelijk die de in- en externe communicatie uitstekend ondersteunen, visueel aantrekkelijk zijn, locatie overstijgend samenwerken mogelijk maken en het delen van informatie naar een hoger niveau tillen.

0 reacties:

Een reactie posten

Twitter Facebook Favorites More