OVER MIJ

Naam: Martijn Juurlink
Woonplaats: Nijverdal
Geboortedatum: 3 februari, 1986
Geboorteplaats: Nijverdal
Nationaliteit: Nederlandse
Rijbewijs: B

 

Specifieke kennisgebieden

Platform: Microsoft SharePoint 2007, Microsoft SharePoint 2010, Microsoft SharePoint 2013, Microsoft SharePoint 2010 Online, Office365.
Methodieken ITIL, ITSM, INK Management Model, Prince 2. Moscow
Software: InfoPath 2010, SharePoint Foundation, Windows 2008 server,
Microsoft Office Professional Plus, Microsoft Visio, SharePoint Designer,
Lync Communication Messenger.
Systemen: Document management Kwaliteitsmanagement, Intranet, Human
Resource Management

Opleidingen

VMBO Christelijke scholengemeenschap Reggesteyn, Nijverdal
MBO van Rhijncollege, ICT -/ netwerkbeheer, Almelo
HBO Hogeschool Saxion, Bedrijfskundige Informatica, Enschede


Biografie

Mijn naam is Martijn Juurlink, geboren en getogen in Nijverdal, Overijssel. Ik ben opgegroeid in een gezin met 4 kinderen. In mijn vrije tijd hou ik me bezig met fitnessen, sporten, autosport en bezoek ik graag uitgaansgelegenheden, restaurants, concerten, festivals en bioscopen. Ondanks mijn 'liefde' voor Microsoft producten, ben ik een groot 'Apple fan' betreffende de gadgets zoals Ipod, Iphone en Ipad.

Na me opleiding MBO ICT -/ Netwerkbeheer, kwam ik erachter dat ik niet het juiste karakter had om hele dagen achter een computer te zitten, dus besloot ik om me meer te gaan richten op de bedrijfsprocessen en informatiestromen binnen organisaties in mijn vervolgstudie Bedrijfskundige Informatica. Tijdens mijn opleiding Bedrijfskundige Informatica, en de praktijkervaring die ik hierin heb opgedaan ben ik enthousiast geraakt over de ondersteunende software mogelijkheden voor beheren en vereenvoudigen van proces – en informatiestromen.

Door middel van het schrijven van deze blogs, probeer ik mijn achtergrond, kennis en gedachtegang te combineren en te delen met de juiste middelen zoals Microsoft SharePoint. Met deze kennis en natuurlijk gezond verstand probeer ik zo effectief en efficiënt mogelijk oplossingen te zoeken voor het verbeteren van bedrijfsprocessen.

Tevens ben ik een fanatiek gebruiker van ‘Social media’ zoals Twitter, Linkedin, Facebook en blogs.
Quote: Martijn is een communicatief sterk vaardige jongen met een klantgerichte- en sociale instelling. Hij kan zich makkelijk aanpassen en inleven in verschillende omgevingen en is een echte stressbestendig teamspeler. Martijn is resultaat gericht en weet prioriteiten te stellen op gebied van ontwikkeling en behalen van doelstellingen. Hij ontwikkelt eigen uniekheid en onafhankelijkheid; neemt initiatieven; toont creativiteit en werkt procesgericht.

Twitter Facebook Favorites More